Robocab-logo

Hyvää ja varmaa kyytiä antaa Robocab

Monipuoliset taksipalvelut Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla

Yhteydenotto

Robocabissa sinua palvelevat Helsingin ja koko pääkaupunkiseudun erinomaisen paikallistuntemuksen omaavat ammattikuljettajat. Kauttamme saat kaikki tarvitsemasi taksipalvelut edullisesti, nopeasti ja turvallisesti. Lue lisää ja ota yhteyttä luotettavaan taksiyritykseen!

Soita ja tilaa taksi!

Voit tilata taksin soittamalla suoraan vuorossa olevalle kuljettajallemme. 

 044 489 6242


Kuulumme lisäksi Taksi Helsinki -palvelun piiriin, joten voit tilata taksin myös Taksi Helsingin kautta.

0100 0700 (2,76 € per puhelu + 0,35 snt per/min)

Muut yhteystiedot

Hinnasto, 1–4 henkilöä

Maanantai–lauantai klo 5.00–21.00

Perusmaksu 3,90 €

0,99 €/km

0,89 €/min

Sunnuntai ja pyhäpäivät klo 5.00–21.00

Perusmaksu 6,90 €

1,09 €/km

0,99 €/min

Joka päivä klo 21.00–5.00

Perusmaksu 6,90 €

1,09 €/km

0,99 €/min

Tilausajot

Nopeiden kyytitarpeiden lisäksi täytämme tarvitsemasi tilausajotarpeet. Olipa kyseessä hääparin kuljetus vihkitilaisuudesta juhlapaikkaan, kuljetus lentokentälle lomasi alkaessa, lapsesi kuljetus harrastuksiin tai mikä tahansa muu yksityinen kuljetustarve, me olemme apunasi. Kerro meille sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella kuljetukseen liittyvistä yksityiskohdista, kuten aikataulusta, kuljetettavien henkilöiden määrästä ja muiden palveluiden tarpeesta. 


Me teemme suunnitelman kuljetuksen toteuttamisesta ja laskemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen. Mikäli oman kalustomme kapasiteetti ei riitä täyttämään tarvettasi, ei huolta! Laajasta yhteistyökumppanien verkostostamme löytyy ammattitaitoinen kuljettaja ja laadukas kalusto lähes jokaiseen tarpeeseen!

Lue lisää yrityksestämme

Ostos- ja ruokatoimitukset

Palveluihimme kuuluu myös ruokaostostesi tai ravintolatilauksesi toimitus suoraan kotiovellesi tai vaikkapa työpaikallesi! Kun kaipaat apua kaupassa käyntiin omien kiireidesi tai esimerkiksi sairastumisen vuoksi, ole meihin yhteydessä. Hoidamme ostokset puolestasi ja kuljetamme ne toivomaasi osoitteeseen pääkaupunkiseudulla. Noudamme myös ravintolatilauksesi ja kuljetamme sen nopeasti perille luoksesi. Soita ja kysy lisää!

Tutustu kalustoomme
Älypuhelin -ikoni

Robocab tarjoaa taksipalvelut alan rautaisella ammattitaidolla Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä ja tilaa taksi!

Yhteydenotto